MY OWN CHIEF SEATTLE


I bought this at the auction to day,my own chief seattle

BILDER FRÅN AUKTION HOS BO LUNDMARK


Mycket folk på plats,varmt ung auktionist från Arvidsjaur,mjölkade lite väl mycket,och delade på fyndlådorna.
Men stämmningen var på topp.

Auktion hos en fd.vän och kollega

Så att det skulle var auktion hos Bo Lundmark som tragiskt dog i cancer,jag var med om att lansera honom som auktionist i Badhusparken,där han blev en av Piteås populäraste auktionister.
Han blev populär genom sina ovanliga ordval genom en blandning av Pitemål och finsvenska, ett av hans signum var DÖBLOMMEN.
Det är med visst vemod man läste annonsen om auktion hos honom,men den positiva minnesbilden tar över vi har ju haft många roliga saker att minnas åt.
Jag minns främst hans nervositet inför premiär auktionen.Bosse hadde nästan abonerat vår personal toalett.
Tyvärr finns inte stans roligaste auktionist bland oss mer,men han behövs väl i himlen.

Leif Lidman

Fundera och minns kring Badhusparken

Fick lite tid över under semestern,att fundera vad som har hänt under snart 20 år i Badhusparken,alla människor man mött,och minnen kring artister man stött på.
Har börjat gräva lite i anteckningar och urklipp,förslag att skriva en bok har jag ju fått ett antal gånger,kanske finns det lite intresse kring Badhusparken i alla fall.
Frågan är ju om man är någon författare ?

Åter till arbetet

Så var då denna semesterpereiod slut nu börjar arbetet,med loppis mm och planering till nästa säsong i Badhusparken,har haft en fantastisk semester,ide cellerna har börjat arbeta,nu kan vad som helst hända.

Vi hörs Leif

BRA AUKTION NOLIA 12 JULI KL 13.00 (visning från kl 12.00)


Detta är ett axplock av vad som säljes,dessutom:Kaffe servis Rörstrand,Strindbergslampa,Sminkbord,Hörnskåp,Sparkcykel,Dammsugare,Köksbord med 4 stolar,Bord med 6 stolar,div porslin,samt mycket annat.
INFO 070-5611672 LEIF LIDMAN

RSS 2.0